Marikultura ostrig, Limski Kanal, Rovinj

Za enkratno doživetje pokličite telefonsko številko +386 51 392 833 ali pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 Limski2   Rovinj1

Limski1

 

Rovinj je mesto, ki ga z morske strani varuje visoka obala in zidovi hiš, ki so zgrajene na strmih stenah. Mesto, nad katerim kraljuje baročna cerkev Sv. Eufemije. S stolpa cerkve pa se razteza čudovit pogled na barvite strehe in dimnike v mestu, na trge in ulice, na ladje in čolne v luki, na marino z jahtami.

Zaščitena pokrajina Limski kanal, znana tudi kot Limski zaliv, je ena od najlepših naravnih znamenitosti v Istri. Je blizu Rovinja in Vrsarja in osvaja z edinstvenim prepletom modrega morja in nedotaknjenega zelenja okoliške pokrajine. Zaradi kombinacije sladke in slane vode je morje v kanalu bogato z ribami in zelo ugodno za vzrejo školjk. Gozdovi, ki obkrožajo kanal, hranijo številne zgodovinske spomenike in so habitat številnih divjih živali. Limski kanal ima status zaščitene pokrajine, kar pomeni, da so uporaba motornih plovil, ribolov in potapljanje strogo prepovedani. Obiščite Limski kanal in preživite dan v neokrnjeni naravi, obkroženi z raznolikim rastlinskim in živalskim svetom.

 

Cena je odvisna od števila udeležencev:

  • minimalno 2 osebi: 150€ na osebo
  • maksimalno 7 oseb: 65€ na osebo

 

PAKET VKLJUČUJE: 

  • Turistični vodnik od pričetka do zaključka izleta
  • Prevoz
  • Voden ogled Limskega kanala
  • Voden ogled mesta Rovinj

 

 

Top