S kreativnimi idejami ter celovitim vpogledom se osredotočimo na okus ter osebni stil stranke.

Skladno prepletamo celovit dizajn ter organizacijo - oblika ponudbe, katera lahkotno združuje vaše želje, zamisli ter logistične odločitve v enoten, prijeten ter nepozaben dogodek. Omogočamo vam strokovne nasvete, moderen pristop ter razgovore o vseh vidikih vaše poroke, ne samo s poslušanjem vaših zamisli, temveč vzajemnim sodelovanjem dosežemo edinstveno ter celovito izvedbo poročnega dogodka.

Enostavno...fascinantna poroka, zmeraj in povsod.

Zelo pomembno je imeti dobro ekipo, katera z vama deli skupno vizijo ter spremlja malenkostne podrobnosti, ki so sestavni del vašega pomembnega dne.

Z našim udejstvovanjem kot organizatorji, posredniki ter dizajnerji poroke, vam omogočamo dostop do strokovne ekipe, katera teži k skupnemu cilju... nepozabno in zabavno izkušnjo za vas in vaše vabljene... z edinstvenimi detajli ter brezbrižno zabavo.

Specializirani smo za celovito ali delno organizacijo poroke. Ustvarjamo vizualno popolnost ne glede na kraj dogodka, ustvarjamo na vseh željenih destinacijah.

Sestavni del ekipe so ustvarjalci cvetličnih aranžmajev ter profesionalni sodelavci na vseh področjih, da bo vajin dan izpeljan do potankosti tako, kot ste si ga zamislili. Sooblikovalci poroke nismo predvideni, da namesto vaju sprejemamo odločitve, temveč, da vama ponujamo informacije o številnih opcijah. Z našim znanjem in izkušnjami bomo vaše sanje in pričakovanja spremenili v realnost.

Želimo, da doživite napozabno svečanost, predvsem pa, da le to doživite brezbrižno.

Pomembno je, da ne pozabite uživati na vaši poroki ter jo tako ohranite v spominu kot veličasten življenski trenutek.

Kot koordinator poroke smo obveščeni o vseh detajlih za izvedbo poroke. Poznamo bližnjice, ki so prepotrebne v izogib morebitnim neprijetnostim ter pravočasno ocenimo kaj, ter kako mora biti izpeljano.

Kot koordinator smo organizirana in družabna oseba s posebnim smislom za detajle ter rafiniranim stilom. Lahko bi se reklo, mladoporočencev zaveznik in prijatelj, vse v eni osebi. Glede na nešteto detajlov, logistiko, razporedi, časovnimi roki, usklajevanjem ter finančnim budgetom, organiziranje poroke ni majhen zalogaj. Zato je vloga koordinatorja dobrodošla v izogib obveznostim, ki vzamejo ogromno časa nekomu, ki nima izkušenj s tem. Samo proces planiranja ter sam poročni dan mora potekati gladko, ponujena strokovnost, katera se pričakuje od nas, pa mora biti brezhibna. Naše delo obsega tudi kreiranje razporeda ter časovnega redosleda, da bi se zagotovila prvovrstna storitev vseh vpletenih ter se s tem minimalizirala morebitna nezaželjena presenečenja.

Top